Konsultationer

MinLæge app

Vi anbefaler at downloade app’en MinLæge. Denne app giver adgang på både online tidsbestilling, videokonsultation, medicinbestilling og meget mere.

Selvbetjening Vi opfordrer til at benytte selvbetjening via hjemmesiden eller app’en MinLæge. Selvbetjening anbefales for at mindske presset på telefonerne. Herved kan patienter uden adgang til elektronisk selvbetjening eller patienter med brug for akut hjælp lettest får kontakt til os.

Vi ønsker at holde vores tider, så vi ikke lader jer patienter sidde og vente, hvorfor vi kun anbefaler 1-2 problemstillinger per konsultation. Herved får vi som læger bedre arbejdsvilkår og kan koncentrere os om, at yde en nærværende behandling af højeste kvalitet.

Tid-Samme-Dag (TSD)
Vi bruger bookingsystemet TSD hos lægerne, både til fremmøde konsultationer samt videokonsultationer, primært med henblik på, at afskaffe ventetiden. Systemet bygger på princippet om, at du som patient er garanteret en tid i lægehuset samme dag du henvender dig hvis dette sker inden kl 10. Det er muligt allerede dagen forinden efter 16, at booke tid til dagen efter og selvfølgelig også på selve dagen. Du kan på selve dagen ringe mellem 8-12 og få aftalt en tid.

Vi har rigtig god erfaring med TSD som giver højere service, tilfredshed og fleksibilitet hos patienterne. Vi kan nemmere finde tider til akutte patienter og det giver mindre stressende arbejdsmiljø hos personalet. Vi får færre udeblivelser og minimerer kontakterne til lægevagten.

Forudbestilte tider ved lægerne bruges kun til følgende:

  • Attester & lægeerklæringer,
  • Årskontroller af kroniske sygdomme (der må også gerne benyttes Tid-Samme-Dag)
  • Samtaler
  • Kirurgiske indgreb
  • Konsultationer med tolk

Konsultationer ved sygeplejerske, jordemoder eller medicinstuderende
Kræver ikke en TSD-bookning. Disse tider kan derfor bookes frem i tiden via selvbetjening eller ved at ringe til vores sekretærer.

Video-Konsultation
Du kan selv booke en tid til videokonsultation via Selvbetjening eller ringe til sekretærerne som vil booke tiden for dig. Der gælder helt de samme regler som ved TSD. Se mere om Video-Konsultation her.

E-mails
Bedst til meget korte spørgsmål og simple problemstillinger. Vi svarer inden for 5 arbejdsdage.

OPRET DIG SOM NY BRUGER
OPRET DIG
VIDEO-KONSULTATIONER
tryk her
Bestil tid
tryk her
Skriv til os
tryk her
Bestil medicin
tryk her